• Instagram
 Instagram | Tag #hut_thornspic of vermeld ons voor een waargave op de site!!---
  • Email
  • Facebook
  • Instagram

Reserveer

Omdat het een privéhut betreft op het woonerf wordt deze maar beperkt verhuurd. Bekijk de online agenda voor de beschikbare dagen. Op zondag is de hut ook beschikbaar en heeft zelfs de voorkeur i.v.m. de zondagsrust in de omgeving.

2023

Kort voor aanvang van de gereserveerde dag stemmen we het tijdstip van aankomst en exacte locatie gegevens nog even af zodat je netjes wordt opgevangen en eventuele praktische vragen nog kunnen worden beantwoord. Het aanvangstijdstip voor gebruik van de hut is op zijn vroegst 07.00 uur. De hut is beschikbaar van 07.00-18.00 uur.

2024

De agenda voor 2024 zal binnenkort, beperkt en steeds per een aantal maanden worden opengesteld.

Let op er gelden voor 2024 aangepaste openingstijden! Het aanvangstijdstip voor gebruik van de hut is in 2024 op zijn vroegst 07.30 uur. De hut is in 2024 beschikbaar van 07.30-17.30 uur.


Tarieven 2023
#1 Fotograaf2 Fotografen3 Fotografen
€50,-€60,-€70,-

M.i.v. 2023 vragen wij voor gebruik van het kacheltje een bijdrage van € 5,- in de energiekosten, die u terplaatse kunt voldoen afhankelijk van het weer. Dit kan contant of via een QR code en de betaalapp op uw telefoon.

Een aanvraag voor reservering dient via het onderstaande boekingssysteem te worden uitgevoerd.

Kies een beschikbare datum en vul onderaan de formuliergegevens in. De hut is op zaterdagen, i.v.m. onderhoud, niet beschikbaar. M.b.v. van de pijltjes bovenin de kalenderbalk kunt u door de maanden van het jaar navigeren. Het jaar 2024 is nog niet beschikbaar voor reserveringen en wordt later vrijgegeven.

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Gereserveerd
 
-
In behandeling / nog niet vrijgegeven

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Telefoon*:

Fotografen*:


Ik wil graag de jaarlijkse nieuwsbrief en terugblik ontvangen


Voer ter controle de code in
captcha